Godmorgon världen!

Publicerad 2012-09-28 10:53:36 i

Sitter och skrollar (?) genom Facebook och ser den ena mysinlägget efter det andra. Mysmorgon hit, mysfrukost dit, och i detta mysiga försöker jag se det hela framför mig.

Den ena skriker på den andra att kaffet minsann varit upphällt i säkert en kvart nu. Barnet sitter och hoppar i stolen då mackorna inte kommer med ett tillräckligt tätt intervall. I desperation från barnets sida kastas ibland en flaska eller två för att verkligen få fram ilskan i det hela, utifall att föräldrarna skulle missat detta.
Kaffekoppar flyger och åker ut och disktrasan åker ännu en gång fram och nu mer än någonsin undrar jag...vad är mysfrukost?

Uppskattningsbart(?)

Publicerad 2012-09-16 17:51:27 i

Även Viggo tyckte han behövde en uppfräschning såhär en söndag mitt i månan, som han själv valde att uttrycka sig. Sidär ja, sådan mor, sådan son...

Tack för fikat..

Publicerad 2012-09-14 20:29:14 i

...säger Viggo belåtet till Sofie. Efter detta säger han vänligt men bestämt att han vill gå hem ty tröttheten börjar komma. Vi skrattar alla en liten stund innan vi tillsammans går den korta vägen hem. Väl hemma hjälps vi åt att plocka ur diskmaskinen och Viggo sätter på en maskin skitiga dagiskläder, hoppar i pjamasen och dricker snällt upp vällingen. Det sista han säger innan de bruna sluts är- Mamma va skönt, nu får ju du lite egentid!
Härliga fredag!!

Vad är det freakin...

Publicerad 2012-09-14 12:48:29 i

...problem? Skulle i ett uttråkat försök ta en bild på mig själv. Jag måste lära mig detta nu...efter 10 bilder tagna fick ni den där jag minst ser ut som en walkie.
Happy friday!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela